Vacatures

Werken bij waaromislam.nl betekent werken met getalenteerde vrijwilligers, die vanuit hun eigen discipline begaan zijn met de uitnodiging naar de islam.

Onze missie is iedere Nederlandstalige niet-moslim uit te nodigen naar de islam.

Je werkt in een gedisciplineerd team met nadruk op zelfstandig werken maar voert ook regelmatig overleg met andere teamleden en de projectleider.

Het werk is afwisselend en bevredigend, maar zeker ook veeleisend en uitdagend. Het vergt doorzettingsvermogen, samenwerking en de bereidheid verantwoordelijkheid te nemen voor het eindresultaat. De doelstellingen waarmee wij onze visie wensen te verwezenlijken vereisen een unieke combinatie van houding en vaardigheden. Ben jij een gemotiveerde moslim die zich herkent in voorgenoemde eigenschappen en spreekt werken bij waaromislam.nl je aan, bekijk dan de openstaande vacatures.

Hoewel we op dit moment specifiek op zoek zijn naar kandidaten voor onderstaande functies, staan we altijd open voor goede kandidaten om andere mogelijkheden te verkennen. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen middels een open sollicitatie. Vergeet dan niet jouw specifieke kwaliteiten te vermelden.

Coördinator Open Dagen:
Voor moskeeën, scholen en organisaties die een presentatie over de islam willen ben jij het eerste aanspreekpunt.  Je bent communicatief sterk en een echte teamspeler!

Webdeveloper:
Structureel meehelpen met waaromislam.nl en bekeerlingen.nl? Heb jij kennis van CSS/HTML/Javascript maar voornamelijk PHP dan zien we graag je reactie tegemoet.

Evenementmanager:
Als evenementmanager draag je zorg voor het organiseren en faciliteren van al onze (interne) evenementen waaronder conferenties en cursusdagen.

Videobewerker:
Als videobewerker werk je structureel een aantal uur per week aan het bewerken van opgenomen video's. Je bent gemotiveerd en hebt ervaring met adobe premiere pro, adobe after effects, adobe audition en photoshop. 

Cameraman (M/V):
Als camera/audioman zet jij je in voor het maken van video/audio opnames in onze studie alsmede op locatie. B-rijbewijs en ervaring is een pre, mocht je echter geen ervaring hebben dan kun je ook intern worden opgeleid mits je de Engelse taal machtig bent.

Internetmarketeer:
Als internetmarketeer analyseer je statistieken op basis van de aanwezige gegevens en doe je voorstellen om deze te verbeteren. Op deze wijze draag je bij aan het verhogen van de bezoekersaantallen.

EXTRA INFORMATIE:
Alle genoemde functies zijn op vrijwillige basis en voor onbepaalde tijd. Wil je meer informatie over een bepaalde functie, laat het ons dan weten. Wil je solliciteren, stuur dan je CV en motivatiebrief naar: info@waaromislam.nl. Wij zullen binnen 5 werkdagen contact met je opnemen.

* functies zijn open voor zowel broeders als zusters tenzij anders is weergegeven.